fredag 2 januari 2015

Massor med presenter.

Först ett set i joggingtyg till systersonen i storlek 86. Tygerna är från stoff och stil. Tröjan har knäppning i raglansömmen och en magficka i det enfärgade joggingtyget. Byxorna har fickor fodrade med matchande trikå med stjärnor. 
Sovpåsen i storlek 62/68 är en beställning till min syters vän som fått en liten tjej. Trikån är från stoff och stil och har matchats med en gul mudd. Den har knäppning i raglansömmen och sen utmed ena sidan och är öppen längst ned. 

Systersonen dregglar värre ön nånsin just nu och alla gamla dregglisar är utnötta. Jag har sytt dessa med en ny fleece som är lite tjockare och ska hålla bättre. 
Indiantyget, nyckelpigorna och prickarna är från Jofotex. Kaninerna, molnen, stjärnorna, fordonen och antagligen också ränderna är från JNY.  Jag har sytt några till som en present till en kompis lilla kille men den bilden blev för suddig. 

Dottern fick en rosa klänning i tyg från JNY. Den är kraftigt utställd och har puffärmar. 
Tröjan med turkosa violtyget från Znok är en present till storasyster till kommande bebisen som fick den gröna bodysen med violer. Den är rynkad fram och har lite puffiga ärmar. 

Förre detta kollegor har fått barn och denna fuskomlottbodyn är en present till deras lilla tjej. Det söta tyget är från Liandlo. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar